Hoe ziet een consult eruit?

Een consult boek je met een goede reden. Misschien wil je je gezondheid verbeteren. Mogelijk wil je meer verbinding hebben met je levenspad.

De sessie

Als je een sessie boekt, heb je eerst contact per e-mail zodat je vraag duidelijk is. Als je boekt voor een online sessie, vraag ik je ook een recente foto van je gezicht en tong te sturen. Dit zijn middelen om de taal van het lichaam te begrijpen en te bepalen welke energiestromen bij jou ondersteund mogen worden.
Wanneer je op locatie in Leiden afspreekt (Dé Plek, Body en Mind Centre of Haagweg 4) vindt de energie analyse ter plekke plaats.

Tijdens de sessie combineer ik mijn ervaring met oosterse geneeswijzen met andere vaardigheden, zoals sjamanistische reading en healing. Dit ervaar je als een visualisatie en geeft:

 • balans en heling van meridianen, acupunten, chakra's en de aura;
 • een nog beter beeld van je energiepatroon;
 • inzicht in hoe je je nog beter kunt verbinden met je levensenergie;
 • een nieuwe kijk op je leven;
 • ook is het soms mogelijk om energie die op ingrijpende momenten verloren is gegaan terug te halen. Dit heet "soul retrieval" en gaat samen met persoonlijke groei;

Bij sessies op locatie combineer ik shiatsu met sjamanisme. Je kunt zelf aangeven waar je het zwaartepunt wilt leggen. Bij een online sessie ligt het zwaartepunt op sjamanistische werk, heling van het energieveld, de aura en reparatie van chakra's. Hierbij worden ook je meridianen en acupunten gescand en geheeld.

Energie laten stromen

Na elk consult ontvang je een verslag met advies op het gebied van Do-In, acupressuur, voeding en levensstijl. Als je advies op het gebied van Schussler celzouten wilt, kun je dit aangeven.

Het verslag kan op verzoek verder uitgewerkt worden tot:

 • Een persoonlijke Do-In serie, een video gedeeld via een link;
 • Advies op basis van je astrologie (Nine star ki);
 • Advies voor gebruik van etherische olie;
 • Advies voor gebruik van Bachbloesems.

Soms is een afspraak voldoende om zelf een flinke tijd vooruit te komen. Soms is het ook prettig om gedurende langere tijd ondersteuning te krijgen bij je persoonlijke ontwikkeling of herstel.

Tarieven Consult

Mail om een consult te boeken: lilian@liliankluivers.nl

De volgende tarieven gelden voor de consulten.

 • Consult/privéles op locatie of online per uur: €95
 • Consult/privéles incl. Do-In les op maat op video (je ontvangt een link): €125
 • Jaarcoaching: €600/€500
  • Bestaande uit: 4 consulten (om de 3 maanden een consult), 4 x tussentijds overleg van 20 minuten per zoom of e-mail. Met persoonlijke Do-In les (€600) of zonder eigen Do-In les (€500).
 • Persoonlijk samengesteld flesje Bachbloesems, per post nagestuurd na consult: € 12,50

Betaling dient voorafgaand aan het consult of jaarcoaching voldaan te worden.

Ja! Ik boek een consult!

"Het was alsof je me als een puzzel in elkaar zette. Eindelijk kon ik weer vrij bewegen!"

M. K.

"Ik kwam wankel en uit balans binnen en verliest de behandelkamer stevig geaard en met vertrouwen. De combinatie die Lilian maakt van shiatsu, oosterse geneeswijzen en sjamanisme werkt voor mij heel krachtig, het biedt nóg meer inzichten tijdens een sessie."

H. O.

"Ik heb de opname van de reading vaak teruggeluisterd. Het is als een helende meditatie die me weer helemaal laat indalen. De verbinding met mijn krachtdieren voelt heel bijzonder. De sessies met Lilian hebben me door een moeilijke periode van heling geholpen."

M. T.

"Wat bijzonder hoeveel informatie naar voren komt uit een energy reading! Dat is absoluut meer dan waar ik op gehoopt had. Ook het document met tips voor Do-In, acupressuur en de combinatie met etherische olie die je hebt uitgewerkt voor me na de sessie is heel fijn, dank je!"

L. K.

"Na de vier sessies van de jaarcoaching heb ik duidelijk meer energie. Zowel de sjamanistische readings, die me hielpen onbewuste patronen aan te pakken, als de praktische tips voor acupressuur, voeding en Do-In hebben me absoluut verder geholpen. Bizar hoe diep die combinatie gaat!"

L. G.