Hoe ziet een consult eruit?

Waarschijnlijk kom je bij Lilian Kluivers met een vraag. Misschien wil je je gezondheid verbeteren, of lekkerder in je vel zitten. Mogelijk ga je verhuizen en ben je benieuwd hoe je je huis energievol kunt inrichten.

Diagnose

Bij de eerste afspraak stelt Lilian veel vragen, om een goed beeld te vormen van jouw persoonlijke energiepatroon. Ook voelt ze je pols en kijkt ze naar je tong en gezicht. Dit zijn middelen om de taal van het lichaam te begrijpen en te bepalen welke energiestromen bij jou ondersteund moeten worden.

Energie laten stromen

Na de diagnose nodigt Lilian je uit op de behandeltafel of doet samen met je Do-In oefeningen om de energie in beweging te brengen.
Ze geeft je tips mee wat betreft voeding, Do-In strekkingen en levensstijl.
Bij eventuele vervolgafspraken bespreekt ze hoe jij je voelt, je vooruitgang en gaan jullie verder met dit proces.

Individueel Do-In programma

Het is mogelijk een individueel Do-In programma voor je te maken aan de hand van het consult. Deze les ontvang je uitgeschreven op papier, en desgewenst op MP3, per e-mail.

Digitaal consult

Wanneer je de reis naar Leiden niet kunt afleggen, is een digitaal consult mogelijk. Afhankelijk van je vraag, heb je hiervoor video (Skype) of mailcontact.

Astrologisch consult

Astrologische 5-elementen consulten zijn los te boeken. Dit is een digitaal consult per e-mail, waarbij je op basis van je geboortedatum en eventueel levensvraag een eigen persoonlijk verslag krijgt met tips. Deze consulten zijn gebaseerd op Nine Star Ki, een Japans astrologisch systeem.