Blog

Reis mee naar de adelaar!

Mijn kinderboek met meditatieve krachtdierverhalen is verschenen! Toen ik de opleiding tot sjamaan volgde, deed ik dat om mijn ervaring van levenskracht te verbreden en verdiepen. Het werken met krachtdieren voelde voor mij als een speelse verrijking - een aanvullende manier om de taal van lichaam, geest en ziel te verstaan.

Naar aanleiding van mijn nieuwe ervaringen maakte ik verhalen die ik voor het slapengaan aan mijn dochter vertelde. Ze reageerde zo enthousiast en voelde zich gesteund door haar nieuwe krachtdier vrienden! Ik las de verhalen voor aan andere kinderen, die ook helemaal opgingen in hun contact met hun nieuwe krachtdier-vrienden. Van het een, kwam en ander en nu is er dit prachtige kinderboek, met tekeningen van mijn dochter. Het werken eraan gaf me vleugels. Nu laat het ik boek vrij en mag het de wereld in vliegen - ik hoop dat de verhalen vele lezers laten sprankelen! Paperback: https://www.bravenewbooks.nl/site/?r=userwebsite/bookdetails&id=277966 Hardcover: https://www.bravenewbooks.nl/site/?r=userwebsite/bookdetails&id=270127