Blog

Hoogsensitiviteit als kracht

‘Vandaag heb ik iets bijzonders geleerd’, zei mijn dochter toen ik haar gister uit school haalde. Ze is vijf jaar, hoogsensitief en zit in de kleuterklas.

2018-05-15 | Lees meer...

De helende klanken in beweging

Alles is energie, ook geluid en kleur. Bij deze oefening transformeer je geblokkeerde negatieve energie in positieve energie, een heel fijne oefening om op te schonen voordat je gaat slapen! Het is een sterk ontgiftende, reinigende en versterkende oefening. Het geluid is steeds fluisterend. Deze serie wordt traditioneel zittend gedaan. Maar in een Do-In les is het heel fijn om deze klanken met Do-In bewegingen en meridiaanstrekkingen te combineren. Daarom heb ik deze volgende serie samengesteld. Deze serie begint staand, maar je kunt deze eventueel zittend doen in iets aangepaste versie.

2018-04-26 | Lees meer...

De vergeten kraamtijd

‘Kijk háár nou!’, hoor ik, en ik kijk over wie de vrouwen in kwestie joelen. Uit de rode auto op straat stapt een vrouw, behoedzaam en een beetje wankel.

2018-04-20 | Lees meer...

De Nierenergie - onze batterij

Hoe voel jij je? Wist je dat je een eigen batterij hebt, en dat je daar invloed op hebt? Deze ‘batterij’, zoals ik het nu simpel omschrijf, is sterk verbonden met de energie van onze nieren.
Je kunt deze batterij vergelijken met een kom water, dat verwarmd wordt boven een vuurtje.

2018-04-16 | Lees meer...

zwanger in balans

De eerstvolgende cursus Zwanger in Balans gaat 15 april 2015 van start.

2015-03-16 | Lees meer...

Nieuwe lesdata

Afgelopen januari ging Do-In Academy van start met de eerste groep cursisten, vanaf november draaiden er al verschillende programma’s voor studenten van veraf. Nieuwe lesdata voor de volgende groepen Level 1 en Level 2 staan online op www.doinacademy.com

2015-02-24 | Lees meer...

Zwanger in Balans

1+1=3 : De yogaoefeningen en ontspannende massagetechnieken van Do-In helpen je energiek en gezond te blijven tijdens je zwangerschap. Daarnaast bereiden ze je voor op de bevalling en bespoedigen ze je herstel in de periode erna.
Door de ademtechnieken en visualisaties kom je in balans in een periode waarin je veel wisselende emoties kunt ervaren. Do-In is ook een prettige manier om je partner bij de zwangerschap te betrekken en om samen je baby te leren kennen.
€19,95

2014-05-28 | Lees meer...

Voeding - east meets west

Westers wetenschappelijk inzicht schurkt tegen de oosterse wijsheid aan. Maar er is nog een slag te slaan.

2013-12-09 | Lees meer...

Beweging tijdens de zwangerschap geeft baby een goede start

Nieuw onderzoek ondersteunt wat ik – en met mij vele andere specialisten op dit gebied – op basis van de oosterse geneeswijzen deel in mijn lessen, behandelingen en volgende boek over zwangerschap: vrouwen die tijdens hun zwangerschap regelmatig (drie keer per week 20 minuten) aan milde lichaamsbeweging doen, bevorderen de ontwikkeling van hun baby.

2013-11-26 | Lees meer...

De helderheid van innerlijke stilte

Tijdens een les die ik afgelopen week gaf, kwam plotseling het volgende verhaaltje bij me op: over het zesde chakra en het acupunt tussen de wenkbrauwen.

2013-07-02 | Lees meer...